INTERIØR

HOME

Til høsten flytter jeg endelig ut. Da er det mitt liv og min fremtid som skal stå i fokus, gleder meg ekstremt. Drømmen er å kjøpe min første bolig i Bergen, men fordi det er så umenneskelig vanskelig å komme inn fra årsstudiumet til profesjonsstudiet i psykologi, vurderer jeg å ha litt is i magen og vente med kjøp til jeg vet om jeg kommer inn eller ikke. Men de som kjenner meg vet at det er veldig umulig for meg, med tanke på at jeg er en spontan person på alle områder og ønsker at ting skal skje her og nå, fort fort fort. Fordi det er stress med skole og jobb og fremtidsplaner som surrer og går og store beslutninger som skal tas- passer jeg på å lure inn litt tid til å gjøre ting jeg synes er gøy og som ikke krever noen verdens energi. Nemlig interiør. Hoho. Har jo kommet meg litt inn i bloggverdenen og surfet masse på interiørblogger og selv om jeg fortsatt foretrekker de gode gamle interiør magasinene, er det mye spennende der ute. Her er noen godbiter jeg har samlet den siste tiden, til inspirasjon og ideer, fra et av favoritt merkene mine Bloomingville.

 

Inspirasjon Bloomingville Summer/Spring 2012 

   

    

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

 

Tenk å cruise rundt i Bergen på denne.. Hadde nok fått noen merkelige blikk men hadde følt meg så idyllisk. Det er hvis man ser bort i fra at det regner 260 dager i året... og at det trolig er ulovelig med en så fantastisk, usikret bagasje.. Men man kan vel drømme seg bort.


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits