AUSTRALIA

I MISS AUSSIE LAND

Nå er det 3 mnd siden jeg var i Australia og lå paddeflat på stranden og nøt livet.. Jeg savner lange strender, stråhatter, turer langs elver hvor krokodiller og haier lomsket under overflaten og kengeruer som vekket meg med gresselyder utenfor vinduet om morgenen..

Jeg savner flaggermus som dekket himmelen ved solnedgang, og drinkene som ble nytt ved bassenget flere ganger i uken..Jeg savner lange festivaldager, surfebyer, australske puber og myldrende nattklubber. 

Jeg savner solen som stekte huden hver bidige dag, været som aldri skuffet(hvis man ser bort ifra oversvømmelsene, tornadoene og tsunamiadvarselen som kom da jeg bodde der....) og piknik med gode venner og deilig mat.

Det var ikke alltid perfekt og idyllisk. Det kunne regne(og da mener jeg ikke regne som i dråper som faller fra himmelen, heller store lass som faller i bøtter og som likesågodt oversvømmer veier, elver og hager og gjør deg gjennomvåt om du stikker nesen ut av døren...), det kunne være lange vakter på caféen, ensomt til tider uten familie og stabilt bekjentskap- men som oftest var det en tilværelse fylt av glede, opplevelser, latter og morro.

Jeg skal selvfølgelig tilbake, forhåpentligvis snart, men det er dyrt, reisen er lang, og jeg har en uvane med å bli litt for lenge før jeg klarer å karre meg tilbake til fedrelandet.. Wonder why..

North West Island- En fantastisk øy i "The Greay Barrier Reef" som jeg tilbrakte 1 uke på i telt.. 

 To gode venner på ferie på østkysten. Festival, dyreparker, surfing, dykking og spillopper sto på menyen

 

 Jeg startet å telle kengeruer da jeg flyttet dit første gang, men jeg gikk ut av tellingen når jeg var kommet til 118..


 Snorkling på åpent hav sto på menyen denne fantastiske dagen. Så forøvrig en hai noen meter under meg på havbunnen, og følelsen og adrealinkicket vil jeg aldri glemme..


 Den store kjærligheten.. 


 "Australia day" er en opplevelse for livet med fyll fra morgengry til solnedgang, bading, karneval og masse, masse mat.. Bring me back!  

MARTINE I AUSTRALIA

Jeg var utvekslingsstudent i Australia, QLD, Tannum Sands i 2010. Jeg bodde i en liten, sjarmerende, strandby på østkysten i ca 6 mnd, men det var bare en av flere ferier og lengre opphold i landet. Australia er mitt andre hjem og jeg var så smart å skrive blogg under min første tur til aussie, hvor minner, opplevelser og erfaringer bevart. Om du skulle trenge tips eller vurderer en lignende tur eksisterer siden fortsatt i beste velgående.

www.martineaustralia.blogg.no

 


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits