USERIØS BLOGGER I BERGEN

De aller fleste, inkludert meg selv, har innsett at blogginnleggene her kommer og går uten noen systematikk eller logikk. Det beklager jeg, men når det er sagt, er det siste gang jeg beklager det, for nå er dere advart og trenger derfor ikke gå inn hver dag for så å stoppe helt etter å ha gått lei det øverste innlegget som har lyst mot dere en ukes tid i strekk. Når jeg har tid og er inspirert skriver jeg. Når jeg ikke er det, skriver jeg ikke. Den enkle avgjørelsen der er helt genial, for jeg tviler på at det er noen der ute som har interesse av å lese noe jeg vegrer meg for å skrive om og som må trykkes ut, bokstav for bokstav. Ærlig talt. Da er vel vitsen med denne bloggingen borte.

Når(legg merke til når) jeg kommer inn på profesjon, tør jeg påstå at det blir andre boller. Jeg ser for meg et mer normalt liv med flere sosiale begivenheter, en dose mindre karakterpress og en hel del mer ervervet kunnskap jeg gladelig kommer til å dele med dere.

Jeg ser for meg daglige berikelser(hverfall ukentlige) som vil tilføre jenter der ute noe annet enn en vond følelse av å ikke se ut som de daglige, redigerte bildene av favorittbloggerne, eller av å ikke ha råd til alle must-havsene som florerer rundt i bloggverden. Jeg er lykkelig klar over at det finnes blogger der ute som tilbyr mer og helt andre ting enn det, og som ikke faller under sjangeren jeg nettopp kritiserte, men jeg har et inntrykk av at det er mangel på en slik blogg jeg ser for meg i hodet mitt. Den får desverre forbli i hodet mitt til jeg har utarbeidet den og blitt litt mer seriøst i mine planer om å sette den ut i livet.

Så enn så lenge får det bli med et par innlegg som popper opp helt plutselig, helt uten videre, og garantert ikke ofte nok.

Men jeg vet likevel at det er en hel del som er inne her hver dag(unntatt forrige mandag, da var det 0 lesere, et fryktelig stusselig tall, men selvfølgelig fullt forståelig) så fortsett med det så går det bare en vei. Forhåpentligvis oppover. 

 

Hade.

 


Slang med noen bilder fra uken som var, bare for morro skyld. Og fordi det så så fryktelig stusselig ut uten.


2 kommentarer

sweetexplotion

26.01.2013 kl.15:54

Kjempefine bilder! Gleder meg til å lese mer fremover her :)

Ungdomsperioden

27.01.2013 kl.11:46

Flott!

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits