LEILIGHET I BERGEN I BOKS!


 

Da var jeg offesielt et skritt nærmere drømmen om å studere psykologi i Bergen til høsten. Etter mye leting, visninger, sjas og mas har vi endelig funnet en liten, koselig leilighet midt i Bergen sentrum. Den er ikke all verden, men en veldig fin start for 3 gira jenter fra Asker. Det er en stor lettelse å vite at vi har et sted å flytte inn når vi ønsker, og at alt ligger til rette for et flott studieår. Vi overtar leiligheten allerede 1. juli, som jeg har skjønt er det eneste anternativet om man skal få en nogenlunde levelig leilighet i havet av håpefulle, ivrige studenter som kniver om de beste boligene.

 

Vi flytter nok ikke inn før til høsten, men noen turer med lastebilen til Pernille frem og tilbake til Bergen står absolutt på planen. Jeg gleder meg så inni granskaugen til gode middager og vin, sex og singelliv maraton, cafe besøk, fjellturer og studentfester. Det skal også bli rimelig interessant å fylle en lastebil med klær, møbler og eiendeler til 3 jenter i sin beste alder, med øverste mål å få stuet det hele inn på 54 kvadratmeter...

 

Er man student så er man student, og det er vel litt av sjarmen?... Jeg kommer nok ihvertfall til å fortsette å spille lotto gitt, og håpe at en dag (aller helst i nærmeste framtid) vil trillionene rulle inn og vi kan få oss en leilighet med hvert vårt soverom med god skap plass, en ordentlig stue, og kanskje til og med en takterasse hvor vi kan slikke sol de mange dagene den titter frem i kjære Bergen..

 

Ønsk oss lykke til!! 

6 kommentarer

Ellen Over

22.06.2012 kl.11:17

åååå bergen!!!!!!!! så fint for deg og dine venner! gratulerer med leilighet og lykke til med lotto! selv vant jeg lotto på 500 en gang, ikke all verden, men utrolig digg..

Julianne Brekkli

22.06.2012 kl.11:20

gleder meg til jeg skal ta en road trip å besøke! bare synd det ikke er plass til meg i leiligheten...

BartineM

24.06.2012 kl.18:26

Ellen Over: Takk!!:D kjøper kuppong etterpå, så er det bare å be til gud.. :) Jeg tror gleden ved å vinne 500 kr er så mye større enn tapet ved å bruke 200 kr og ikke vinne, så jeg tenker det er verdt det okkesom :D Gøy å være med, er akkurat like stor sjanse for at jeg vinner som at du vinner som at hvem som helst vinner så hvorfor ikke? :)

BartineM

24.06.2012 kl.18:27

Julianne Brekkli: Det er da alltid plass vet du!! Sofaen eller kanskje jeg får plass til en gammel, sliten madrass uten sengen min forresten. Som man så fint kan trekke fram en sjelden anledning ! HOHO dette blir STAS!

Marie

07.07.2012 kl.17:05

Hva skal du studere i Bergen? Lykke til med ny leilighet og studier!

BartineM

13.07.2012 kl.00:41

Marie: Jeg har søkt årsstudium i psykologi, og målet er profesjon neste år! :) Takk skal du ha!!

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits