#1 GO TO THE MOVIES BY MYSELF

#1 Go to the movies by myself- CHECK. 

Jeg er så mektig imponert over egen innsats. Det er mulig det er daglig kost for noen å ta en tur på kino mutters alene, men for meg var det første gang. Jeg har hatt lyst lenge, og i dag ble jammen meg kvelden. Jeg må si det var råkult! Det bør nevnes at det var en smule ukomfortabelt de første minuttene; da jeg bestilte billett, "Ja, takk. Bare en billett ja. Ja, bare meg. Bakerst ja, fint det.", da jeg skulle finne salen; begynte å små-le ørlitegranne for meg selv av min egen kleinhet og av hele sitasjonen generelt, og til slutt; da jeg skulle finne plassen min. Rett ved siden av to jenter. Som stirret, ja takk. Men jeg spiste middagen jeg så fint hadde sneket med meg inn, lyset dempet seg, jeg tok frem godteriet jeg så grådig hadde håndplukket og kino-opplevelsen begynte. Jeg må si jeg storkoste meg, virkelig! Jeg så Snow White and the Huntsman, egentlig kun fordi Kristen Stewart var i hovedrollen og jeg så sårt trengte en dose twilight i sjelen, men filmen var bedre enn forventet og rørte meg til tårer flere ganger. Jeg anbefaler alle å ta en tur på kino alene en dag i nærmeste framtid, I DEAR YOU, og hvis det ikke er på din bucket-liste allerede, håper jeg dette har inspirert deg til å vurdere å legge det til. Alt i alt var dette en storartet kveld, med bare meg. 

Har du hygget deg alene på kino noen gang? (å støte på bekjente, slå ann en aldri så liten prat og havne ved siden av dem sånn helt tilfeldig, teller virkelig ikke.)

17 kommentarer

leahs

16.06.2012 kl.00:56

Så kult!! :) Det har jeg faktisk ikke tenkt på.

ylvaberger

16.06.2012 kl.00:58

Har faktisk aldri dratt alene i frykt for å bli sett på som en "loner"! hahaha! Men du fikk det til å høres ille koselig og kult ut! haha :D

This is it

16.06.2012 kl.01:03

Ser ikke hvorfor det er noe spesielt annerledes enn å gå med andre. Man gjør jo akkurat det samme, annet enn all bablingen om den var bra eller dårlig i etterkant. Eller såre enkelt som å sitte hjemme alene med en god film :) Greit at man blir sett på som en loner, men iallefall så turte man å møte opp, mutters alene. Tenkt på alle de som hverken gidder eller tørr :)

BartineM

16.06.2012 kl.01:09

mylifeinpieces: Ja, det har du rett i. Koste meg akkurat like mye som om hvem som helst genial person hadde sittet ved siden av :) Men synes faktisk blikkene til de ved siden av gjorde det hele mye morsommere, for jeg vedder på at de ikke hadde turt det selv. De synes nok det var litt kult de og tenker jeg. HEHEHE.

Lillian Haukali

16.06.2012 kl.01:12

Den skal jeg se neste uke, gleder meg! :)

streetsofoslo

16.06.2012 kl.01:20

Tusen takk for kommentaren! Den gjorde meg roligere. Syns du er kjempe tøff som gikk på kino alene. Har alltid sagt til meg selv at man ikke er voksen før man kan gå på cafe eller kino alene :-) Skal definitivt gjøre det engang.

BartineM

16.06.2012 kl.01:22

streetsofoslo: Ja, det må du!! Og litt enig i det der. Tror man er kommet langt om man klarer å trives i eget selskap, og ha det bra med seg selv, og å kunne gå på nettopp kino eller cafe eller hva som helst alene uten å alltid måtte sosialisere seg for med andre.. Veldig, veldig deilig å være alene noen ganger også! :)

streetsofoslo

16.06.2012 kl.01:29

Ja! De fleste tenker altfor mye på hva andre tenker om dem, og ville sannsynligvis ikke gjort det. Syns du bør være stolt jeg! Nå har jeg også lyst på kino alene. Tusen takk for sparket i rumpa :-D

Lisa

16.06.2012 kl.02:24

Kult! Har faktisk tenkt over det noen ganger, hvordan det ville vært å gått på kino helt alene, men har aldri tenkt tanken at jeg skal gjøre det selv. For ikke så lenge siden var jeg og noen venninner på kino, da plutselig en jente kom å satt seg helt alene på siden av oss, og der ble hun sittende alene hele filmen - først tenkte jeg at hun ventet på noen, men da ingen kom så ble jeg litt overrasket først, men tenkte etterpå at det gjør jo egentlig ingenting om man går på kino alene for det virker egentlig ganske alright å gå på kino alene! Kanskje jeg burde gjøre det snart da! :-)

Joachim

16.06.2012 kl.08:17

har prøvd å dra mange ganger alene, men så plautselig skal folk være med, så nei jeg har aldri fått dratt alene :P. haha

neringutia

16.06.2012 kl.08:29

Har aldri gjort det :D

Heidi Brekkli

16.06.2012 kl.08:59

Det å dra på kino alene og komme styrket ut derfra, er en prøvelse. Dro på -80 tallet på Colusseum kino, lost, men artig å ha prøvd. Godt forslag Martine.

BartineM

16.06.2012 kl.11:45

Joachim: Haha, ja det blir ofte sånn. Det var derfor jeg dro på en aldri så liten sponantur, uten å si fra til noen som helst. Snek meg litt rundt i starten i frykt for å møte på noen som kunne ødelegge mine morsomme planer, men funket greit. Ikke mange på asker kino, så så lenge man holder kjeft før man drar er sjansen for å lykkes stor!! :D

BartineM

16.06.2012 kl.11:46

neringutia: Da synes jeg du skal gjøre det!! Hvorfor ikke.

BartineM

16.06.2012 kl.11:47

Heidi Brekkli: Så morsomt! Alltid genialt å prøve noe nytt :)

Mariann Wikerøy Funderud

16.06.2012 kl.13:08

Så utrolig gøy! Det må jeg få til en gang!

Cecilienilssen

16.06.2012 kl.20:47

Fin blogg!

Har en spørsmålsrunde på bloggen, hadde blitt glad om du sjekket innom :)

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits