15 JUNI

 

Jeg har gledet meg en smule til denne dagen hele uka, av den enkle grunn at jeg har fri idag og kan gjøre akkurat det jeg vil!! Jeg har ikke hatt så mye tid til trening og morroheter den siste tiden, med eksamer til over hodet og jobb hver bidige dag, men nå begynner ting og roe seg og jeg kan gjøre noe litt mer givende for en gangs skyld. Jeg tenkte å starte dagen med en aldri så liten løpetur i skogen med min nye pulsklokke og mine nye, freshe joggesko. Senere er planen å dra en aldri så liten tur til oslo med min kjære veninne Ingrid, og bruke litt av studielånet mitt på å belønne meg sjæl for en fantastisk innsats de siste ukene.

Ikveld vurderer jeg sterkt å gjøre noe jeg har hatt lyst til lenge, og som er på min bucket-list: nemlig å gå på kino mutters alene!! Jeg synes at det er noe man absolutt bør gjøre i løpet av livet, så hvorfor ikke i kveld.. Oppdaterer senere på om jeg virkelig begir meg ut på den kleineste ideen jeg har hatt hittil, eller om jeg finner på noe enda mer spennende. 

Ha en fantastisk dag alle sammen!! Gjør noe du synes er gøy, bare fordi du kan. 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits