SPANIA OM 48 TIMER!!

Nå nærmer spaturen til Spania seg med stormskritt, og jeg stresser rundt for å komme imål. Jeg har tilbrakt dagene på skolen, jobbet på kveldene og prøvd å lese til eksamen som nærmer seg faretruende fort. Jeg har til nå levd i en boble der jeg tenker at eksamen er laangt unna og fornekter det faktum at jeg på ingen måte er garantert å komme inn på psykologistudiet til høsten. Hallo. Våkne opp din rotte! Du må lese og jobbe hardt nå, så du ikke angrer etterpå å må vente et helt år til.. blir en del lesing på solstolen gitt.. 

Jeg ser ihvertfall frem til varmere strøk, sommerklær, sandstrender og til å endelig se vårt nye hus i Spania!! Det blir en etterlengtet ferie der jeg skal pleie sjela, kose meg med familie og god mat, lese og fokusere og trene hardt med min nye treningsplan og pulsklokke. Gleder meg også til å se min kjære søster igjen, som forøvrig har bestilt prim og makrell-i-tomat fra Norge... spesiell ung dame.

God helg alle sammen! Nå er det leggetid for unge piker, og imorgen tidlig skal jeg slenge sommerklærne i kofferent og komme meg ut døren, tilbringe dagen i solen med shopping og champagne og sjekke ut nattelivet i gamle norge før jeg flyr ut søndag morgen. Busy lady indeed. Tuddeluhu! 

 

4 kommentarer

camilla

31.03.2012 kl.07:53

Heeeldig! :D God tur!!

Julianne Brekkli

31.03.2012 kl.19:05

yes ass! detta skal bli bra!

Jeanette M

01.04.2012 kl.02:56

Åh, så deilig. Heldig du! Lesing i solstolen er kjempedeilig, selv om det er kjedelig pensum en leser, en blir jo brun samtidig :D

BartineM

01.04.2012 kl.12:37

Jeanette M:

Ja, alltid deilig det!! To fluer i en smekk i en travel hverdag..

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits