SKRIVESPERRE!?

På vegne av meg selv, må jeg be om unnskyldning.. Dere har sett lenge nok på "happy sunrise" og til og med latt meg få vite hvor dårlig jeg har vært på oppdatering den siste uken. For noen trofaste lesere!

Men det er vanskelig å skulle begynne å blogge sånn plutselig.. Hva skal man skrive om, fokusere på, hvilke kategorier skal man integrere og hva skal bli temaet på bloggen. Hva er interessant/uinteressant for leserne, og hvordan kan jeg forme inneholdet på bloggen slik at jeg selv også får noe ut av arbeidet? HMM.Jeg laget denne bloggen fordi jeg er glad i å skrive, jeg har mye tanker og meninger om ting som hadde vært deilig å få satt på papiret, jeg føler jeg kan skrive interessante og inspirerende innlegg og jeg savnet å blogge etter at jeg startet å blogge som utvekslingsstudent i 2010. En blogg blir som en dagbok, og det er gøy å se tilbake..

Utforingen har vært og er fortsatt og finne "meg" som blogger. Jeg er ingen motefanatiker, så den kategorien har jeg latt passere, det blir ikke noe " dagens outft" på denne bloggen (med mindre jeg poster et bilde av meg selv i pysj og skriver pris og hvor man får kjøpt det, for tull....) Jeg er heller ingen mesterkokk, livsguru, treningsekspert, modell, paradise deltager eller ung mor. Så i hvilken kategori havner jeg da? Hverdagsblogger? hverdagen min er vel ikke så ekstrem interessant for gud og værmann der ute, og for å bli en real blogger kan jeg ikke ha nærmeste familie som eneste lesere....! 

Jeg har funnet ut at ved å skrive om tanker, meninger, hverdag i mindre doser, studier og tips har jeg summet meg frem til en greii start. Jeg er ekstremt interessert i psykologi, mennesker, kjærlighet og livet, så jeg vil spå at dette kommer til å ta større og større plass på bloggen etterhvert. Håper jeg finner ut av det og at dere synes det er verdt å ta turen..Jeg skal oppdatere oftere fra nå av, eller nå, nei NÅ, sånn nå er jeg klar.

 

 

Kom gjerne med forslag i kommentarfeltet, vet at dere er der, så er bare å kommentere !! 

5 kommentarer

Linda, Malene og Aurora

21.03.2012 kl.08:43

Heisann Martine! Vi er jo her inne titt og ofte vi! morsomt å lese hva som skjer der hjemme i Asker også! Skriv hva du vil! Er alltid morsomt å lese uansett hihi :D Gå gjerne inn på vår blogg og legg igjen en komentar hihihihihi. NUSS på deg som snart er tyve år!!

Heidi Brekkli

21.03.2012 kl.08:46

Flott tema, psykologi. Utrolig interessant og lærerikt, hilsen en fast leser.

Fride S.

26.03.2012 kl.23:57

Hei! Jeg skjønner at det er litt flaut å skrive om dagens outfit og sånne ting, men det ser ut som at du har veldig fin klesstil så jeg hadde likt hvis du hadde gjort det. Kanskje du kan skrive et inlegg om hvordan du sminker øynene dine så fine? ps. fin header, men er det deg?

Hilsen Fride, 17 år.

BartineM

27.03.2012 kl.01:04

Fride S.:

Så koselig! Takk for det. Jeg har vurdert å legge ut slike innlegg,selv om jeg risikerer å bli bannlyst av gjengen!! :) neida, jeg ser behovet så kan godt hende jeg slenger inn noen innlegg om det fremover! Så lenge det ikke tar hovedfokuset ser jeg ikke hvorfor jeg ikke bør gjøre det. Kan også legge inn innlegg om sminke etterhvert, så følg med videre!

Headeren er jeg veldig fornøyd med, så uteknisk som jeg er er det imponerende at det ble som det ble faktisk! Kan ikke skryte av at det er meg, har ikke skaffet meg kamera enda men når det kjøpet er i boks skal du se jeg plupper magisk opp på headeren etterhvert!

Ha en god natt :)

Linda B

28.03.2012 kl.09:29

Flott og variert blogg, fornuftige tanker og refleksoner....livet!

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits