VERDENS FLOTTESTE MORGEN!

Etter to timer gym på Bjørknes, unnte jeg meg et aldri så lite café besøk på United Bakeries før trening. Jeg trasket fra Frogner til Karl Johan i finværet mens bussen kjørte forbi. Veldig fornøyd med at jeg klarte å motstå fristelsen til å hoppe på bussen med de andre latsabbene. Jeg var fremme rundt 10.30 og skuet fort uteplassen utenfor bakeriet. Sommerlige bord med stoler tildekket saueskinn og tepper, stearinlys og potteplanter på bordene.. Solen som stekte i murveggen... Tenk at vi får en så saftig smakebit på våren i begynnelsen av mars!!!

Jeg var litt usikker på om det var for kaldt å sitte ute, men valget var enkelt da jeg kom inn for å bestille og kjente den trange, innestengte luften. Da jeg satte meg ned ble ikke overraskende, alle bordene rundt meg fylt på maks ti minutter.. det kan ha vært min velkommende aura som tiltrakk gud og værmann til å slå seg ned- eller det mer sannsynlige anternativet- det enkle faktum at folk tiltrekker folk. Flere vandrende mennesker passerte, så lengtende mot den koselige vårplassen, luktet den nytraktede kaffen og så hvor fantastisk jeg hadde det med mitt rykende ferske rundstykke...snudde og slo seg ned. Jeg skaffet nok bakeriet noen kunder denne dagen ja, tøff som jeg var som satte meg ut på den tidligere folketomme plassen.

Det er mange som forteller meg hvor mye penger jeg bruker på cafè besøk, som kunne vært spart eller brukt på nyttige ting. Men skal jeg si dere en ting, lurifanter. Man blir lykkelig av forskjellig ting. Noen foretrekker dyre tepper, andre blir genuint glade av Marc Jacobs sko men nokså mange liker de små øyeblikkene som kan nytes over en varm kopp kaffe og et lite rundstykke, for usle 45 kr. Jeg finner min indre ro i slike øyeblikk, og det er viktig for å kunne takle hverdagens utfordringer. Ps. Jeg har ikke så mange utfordringer akkurat nå, men det hørtes så flott ut, også skal jeg banne på at jeg får nok å bekymre meg for i månedene som kommer, så det er bare å slappe av mens man kan. Hallelujah for det. 

 

Én kommentar

Linda B

06.03.2012 kl.14:05

Deilig....enig!

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits