GOD MORGEN!

Heisann mine venner! Håper dere har sovet bedre enn meg, hadde mareritt gjennom hele natten.. Drømte at jeg møtte en gammel bekjent, og at han var blitt ond og skummel og prøvde å drepe meg, og fulgte etter meg, og stakk en kniv gjennom øynene mine, som er noe av det jeg er mest fornøyd med når det kommer til utseende. Kanskje det betyr noe, det ligger nok noe å lumsker i underbevisstheten. Kanskje jeg skal gå til en drømmetyder. Husker hver lile detalj og det var så ekte som at jeg sitter her nå i pysj og gleder meg over høyere lesertall enn noen gang! Oh yeah, det er flotters.

Planene i dag er en tur til Elixia, haste meg videre til legen før mormor og morfar henter meg i Asker og tar meg på shopping til Lillestrøm. Kan tenke meg at det blir et lite café besøk der og, før vi deler en bedre middag og ser på Hotel Cæsar. For en plettfri plan! 

Ha en vidunderlig onsdag og ikke glem å drikk vann, spis deilig sunn mat og beveg deg massevis. (mine nyttårsforsetter som startet på mandag..). 

 
Én kommentar

Linda B

02.03.2012 kl.14:43

Heldigvis er det mørkere om natten, men lyst om dagen :-) og etter et mareritt kan dagen bare bli BEDRE, og med ditt innhold på dagen, er det liten tvil om annet. Kos :-)

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits