ALL BY MYSELF, OG DET PASSER MEG GLIMRENDE!

I dag klarte jeg såvidt å våkne, men karret meg på skolen og kom meg gjennom to timer norsk. Jeg må si jeg var veldig fornøyd med at jeg møtte opp, så jeg feiret rett og slett med en sen frokost med meg selv på United Bakeries, Karl Johan. Dette er et av favorittstedene mine for tiden. De har så fantastisk mye godt i bakerdisken, som jeg selvfølgelig holder meg langt unna.....! Men jeg unnet meg i dag et rykende ferskt rundstykke med smør og hjemmelaget syltetøy. HERLIG. Jeg sitter nå og vurderer om jeg skal kjøpe et til for det var så ferskt og godt at jeg får vann i munnen bare av å tenke på det, til og med på full mage.. Jeg skal i hvertfall kjøpe en kaffe, for i skrivende stund sitter jeg her, mutters alene, og leser til eksamen. Jeg føler meg veldig flink og selvstendig og anbefaler dette til alle. Det er mye hyggeligere å lese på cafe med en rykende kopp kaffe og hyggelige omgivelser, enn hjemme. Etterpå skal jeg på jobb og så er det selvfølgelig ukens høydepunkt, frustrerte fruer. 

Ha en fortreffelig dag alle ihopa! Jeg storkoser meg på café alene og det er nokså fantastisk om jeg får innrømme det. Det er viktig å trives i eget selskap. Så ta deg en tur du også, eller enda bedre, gå på kino alene om du tør! Det står ihvertfall på min bucket liste. God Tirsdag! 

 

 

Ps. Hvis det er noen polske damer som valgte å ha syklubb på bordet ved siden av deg å de plaprer i ett kjør og du forstår ingenting, anbefaler jeg deg å putte i ørepropper. Det har jeg gjort.. 

 

3 kommentarer

Julianne Brekkli

29.02.2012 kl.18:00

haha, liker at du har puttet inn spørsmål leserne skal svare på.. blitt ordentlig blogger du nå, frøken!

BartineM

29.02.2012 kl.22:51

Julianne Brekkli:

Hahahaha. Ja ingen som kommenterer hvis jeg ikke gjør det. Forsovet ikke noen som svarer uansett :) hohohhoohoho.

Linda B

02.03.2012 kl.14:48

Du er modig og selvsikker som er på kafe alene og kanskje "kan gå" på kino alene, og godt har de det - som trives i sitt eget selskap. BRA!!

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits