SPATUR- TALLIN

Heisann alle sammen. Jeg har fått noen kommentarer på min noe snevre oppdatering de siste dagene, så nå feier jeg likeså godt til med et par innlegg på rappen. Jeg er da altså tilbake i fedrelandet og ble hevet rett ut i hverdagen med 3 timer geografi få timer etter at vi landet på flyplassen i går. Mor og jeg hadde en fortreffelig tur som sto til alle forventninger. Vi drakk oss fulle på kakao laget av belgisk sjokolade, spiste god mat på lokale, hyggelige restauranter, tittet i butikker og ikke minst, lå vi langflate ut på spa i flere timer og ble behandlet fra topp til tå av estlandske spakoner. Jeg er fresh og fin i både sjel og kropp og kan virkerlig anbefale en helgtur til Tallin for alle slitne og eventyrlystne sjeler der ute. Men så det er sagt, Tallin er ikke noe sted man flykter til for å slippe unna den kalde vinteren i Norge.  Vi frøs omtrent bort der nede med 20 minus hver dag, og å komme hjem til det jeg før trodde var en grusomt kald vinter, er rene syden i forhold (for de av dere som ikke kjenner meg spesielt godt, er jeg veldig glad i å overdrive....). Takk for fantastisk tur mamma! Her kommer et lite bildedryss.


Gamlebyen består av mange slike gater omringet av gamle, fargerike hus og små, sjarmerende butikker.

Cafè Chocolaterie lager verdens beste kakao. Du finner cafeen i en sidegate i gamlebyen gjemt bak dette skiltet, og de serverer gode kaker, kaffe og god service i et lite lokale dekorert med gamle møbler og gjenstander. Til tross for den bortgjemte beliggenheten, er bordene alltid fylt med takknemmelige gjester.

Mamma er veldig lattermild etter å ha erfart mitt nokså hissige forsøk på å ta bilder, uten at noen estlendere skal gå foran kameraet eller valse rundt omkring uten mål og mening å ødelegge bildet mitt. Men vi fikk et fint bilde til slutt!Konklusjon. I Like Estonia. Very Much. Indeed.Én kommentar

Elise Furland

01.02.2012 kl.11:52

Virker som om dere har kost dere masse :)

SV: Jeg tror jeg skjønner hva du mener. Det jeg har gjort med "kategori"-knappen min, er at jeg har linket "under-knappene" til kategorier jeg allerede har laget på blogg. For eksempel så er DETTE innlegget som du har skrevet her, postet i kategorien: blogg. (Det kan du se under overskriften i dette innlegget). Hvis du vil at alle innleggene i kategorien "blogg" skal bli postet etterhverande i en slik "under-knapp" må du linke til hele kategorien. Altså... Ikke bare hyperlinken, som her er: http://bartinem.blogg.no/1328021520_spatur_til_tallin__ch.html#comment, MEN du må linke til: http://bartinem.blogg.no/blogg.html.

Håper dette var til hjelp! :)

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits