LIVE AS IF YOU´LL DIE TOMORROW, DREAM AS IF YOU´LL LIVE FOREVERLive as if you'll die tomorrow, dream as if you'll live forever..

 

Noen inspirerende ord.
Mennesker er ekstremt sårbare og det er viktig å leve livet fullt ut, hver uke, hver dag, hver time. Menneskehjernen er konstant i fremtiden, og det er derfor man må være oppmerksom på her og nå og leve som om man skulle dø. For sannheten er at det skal vi, og vi aner ikke når. Å huske på vår dødlighet, hjelper oss  å leve i nuet og verdsette hvert øyeblikk. Dette er ikke ment til å være en deprimerende tankevekker, men heller en påminnelse om hvor vitkig det er å sette pris på livet. Forskere har i lange tider diskutert det store spørsmålet: hva er meningen med livet? Men de burde ha kommet frem til det for lengst, for svaret ligger i kortene. Meningen med livet- er å leve. Så godt du kan, hver dag, le masse, være med på masse, si det du ønsker og si, gjøre det du ønsker å gjøre og smile hver dag- bare fordi du er. Lev som om du skulle dø imorgen. For en dag vil du.

 

Hver uke vil et nytt sitat pluppe magisk opp på sidemenyen, for å minne alle de millioner av blogglesere som titter innom hver dag- på å sette pris på det man har og smile til det gjør vondt i hele trynet. Over og ut.

6 kommentarer

Julianne Brekkli

26.01.2012 kl.22:15

''for å minne alle de millioner av blogglesere som titter innom hver dag'' - du legger lista og forhåpningene dine høyt!

Heidi Brekkli

27.01.2012 kl.17:26

Fengende blogg. Interessant fra første stund.

Kristin Magnussen

31.01.2012 kl.13:43

bra blogg!

Linda Fremstad Venthe

31.01.2012 kl.14:11

Så utrolig bra skrevet, og jeg kunne ikke vært mer enig! :)

Benedikte

31.01.2012 kl.14:22

Bra skrevet!

Linda B

03.02.2012 kl.14:26

Utrolig viktige ord og refleksjoner :-) Lev deretter...

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits