BARTINE M.


Fantastiske Bali en solskinnsdag rett før et aldelses nydelig herremåltid blir servert av en lokal servitør. Flott ferie!

 

Olala! Nå har jeg laget en blogg, min andre blogg faktisk! Rett og slett fordi jeg liker å skrive, har tid og lyst og fordi jeg synes det er råkult å blogge. Navnet Bartine M kom min kjære venn, som ønsker å forbli anonym, så kreativt på etter en natt med inspirerende begivenheter. Jeg er forøvrig 20 år, boende i Asker, 50% student ved Bjørknes privatskole og jobber og trener så mye jeg kan..ehe...Planen fremover er  Bergen hvor jeg forhåpentligvis skal studere psykologi profesjonsstudiet og forhåpentligvis finne meg en nydelig, liten leilighet hvor jeg skal leve og bo i harmoni og lykke. For å kartlegge personligheten min litt (har observert at dette er tingen å gjøre når man har blogg og skal introdusere seg selv!) så har jeg drevet med musikaler, teater og revyer i flere år, er høyst sosial med mange gode venner og bekjente, er blitt nokså familiekjær med årene, elsker å reise( til mine nærmestes bekymring blir mine opphold ofte litt for lange..) og trening og et liv med mye morro og glede er det optimale. Om du har spørsmål eller kommentarer er det bare å fyre løs, hvor som helst, når som helst. Skal prøve å svare og oppdatere nokså ofte. Wish me luck, im a blogger. Cool. Bye for now. XOXO.

3 kommentarer

Torill Haugstad

26.01.2012 kl.16:32

Det blir en spennende blogg med deg som forfatter. Jeg vet at du er meget interresant person med skrivekløe så dette blir bra.

Lykke til

Julianne Brekkli

26.01.2012 kl.22:09

haha, digger det!

Linda B

03.02.2012 kl.12:35

Spennende blir det - gleder meg til å følge bloggen hver dag :-)

Skriv en ny kommentar


LIVET SOM PSYKOLOGISTUDENT I BERGEN (2013 - 20XX)....We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves...

bloglovin
hits